Contact
Gemeentelijke Basisschool As
Schoolstraat 1
3668 Niel bij As
Tel.: 089/39 10 50
Fax.: 089/39 10 59
Gastenboek

mama van ymke (19-09, 09:46)
Wat leuk uitkijken naar de foto's die hier zullen gaan verschijnen. Nu al zoveel verhalen gehoord thuis wordt leuk er foto's aan te kunnen vasthangen, ymke zal het allemaal wel goed gaan uitleggen dan :-)
oma van Arne (19-10, 17:39)
wat was het een leuke namiddag met grootouderdag heb er erg van genoten , en in het klasje was het een fijne ontvangst . dikke proficiat aan de juf van ons
oma van Jorre (12-10, 01:41)
Hallo juf Kristel Wat was het gezellig in het klasje van onze kleinzoon. Jorre is er al goed ingeburgerd en heeft het heel erg naar zijn zin. Een dikke pluim voor de juf en de super lieve vriendjes. oma en opa
Liesbeth (19-09, 12:16)
Leuke foto's van een gezellig klasje!!
Ria en Matty (19-04, 18:17)
Super mooie foto's juf Kristel ! Wat moet het fijn zijn om bij jou in het klasje te zitten ! Altijd opgewekte gezichtjes van iedereen. Bedankt !

Het egelproject

N.a.v. het boek ‘O die stekels’ hebben de tweede kleuterklassen van juf Wendy, juf Sylvie en juf Kristel rond egels gewerkt.
Hierbij maakten ze in samenwerking met Natuurpunt 3 egelhuisjes.
Ze hopen nu dat er egels de weg vinden naar deze huisjes en een nachtcamera registreert alle beelden. Er zijn ondertussen ook 2 egels vrijgelaten in de buurt maar deze zijn nog niet terug gespot op de nachtcamera.
Wel zijn er al andere bezoekers gekomen!
Graag delen wij deze beelden met jullie want er is al een heel bijzonder dier bij.
Het project blijft nog een tijd doorlopen dus kom zeker geregeld een kijkje nemen.
Wordt vervolgd! 
Naar vervolg 1

 

 

 

 

In de nacht van 9 op 10 oktober was het dan zover!
Onze langverwachte bezoeker heeft de weg naar de egelhuisjes gevonden en dit dankzij de boterham met zalm van meester Carlo. Geniet mee!
Hopelijk volgen er nog meer beelden 🙂